Mange frygter at misse den indkaldelsen til det obligatoriske bilsyn i deres e-boks, og tilmelder sig i stedet Applus Bilsyns elektroniske service. Her får du en mail når du indkaldes.

Overgangen fra almindelig brevindkaldelse til elektronisk i 2015, har medført at flere udebliver fra bilsyn, fordi de ikke opdager deres indkaldelse, som sendes via e-boks.

bilsyn Applus indkaldelseTal fra trafikstyrelsen viser, at antallet af udeblivelser fra bilsyn siden 2015, er vokset fra 6,9 til 9,47 procent, og antallet af klippede nummerplader, som følge af udeblivelse fra bilsyn, er vokset fra 1,30 til 2,64 procent

Netop det er er formentlig en væsentlig del af forklaringen på, at så mange i øjeblikket siger ja tak til .

Sådan undgår du bøde for manglende bilsyn

Gør som 115.000 andre bilister og tilmeld dig Applus Bilsyns gratis indkaldelsesservice. Så behøver du ikke logge på E-boks, eller bekymre dig for om du overser indkaldelsen. Du deltager desuden i en konkurrence om en kontakt udbetaling på 25.000 kr.

Sådan fungerer Applus Bilsyns elektroniske service

Mår du får en indklaldelse til bilsyn, modtager du ganske enkelt en mail i din indbakke. Du kan også hjælpe venner og familiemedlemmer, som ikke er vant til at bruge e-boks, eller internettet, ved at tilmelde deres køretøjer til DIN mail. Du kan i alt tilmelde tre køretøjer pr. mailadresse.

Synsrapporten kan du også få på mail

Når du er tilmeldt Applus service, kan du også vælge at modtage synsrapporten via mail. Så du kan se hvilke udbedringer som skal foretages på din bil. Du kan også sende synsrapporten videre til din mekaniker og få hans tilbud på eventuelle reparationer.

Sådan tilmelder du dig Applus Bilsyns indkaldelsesservice
Du kan tilmelde dig i alle synshaller, eller på: www.bilsyn.dk/tilmeld.

bilsyn indkaldelsesservice bøde for manglende bilsyn