Volvo Cars har i dag offentliggjort en bred vifte af opdateringer til 2017-modellerne. Dette inkluderer introduktionen af firmaets seneste halvautomatiske køreteknologi Pilot Assist II, som kommer som standard på Volvo XC90 i nogle lande. Denne gør det mulig for bilen at køre semi-automatisk ved hastigheder op til 130 km/t på motorveje med god afmærkning.

PowerPulse

Volvo XC90 kommer også med muligheden for PowerPulse i D5 motorkonfigurationen. PowerPulse teknologien forbedrer bilens accelereation fra et komplet stop væsentligt, og dette takket være Volvos brug af komprimeret luft, som sendes direkte til motorens turbo.

Volvo Power pulse

City Safety

Volvo har også udvidet sin sikkerhedsteknologi for at kunne imødekomme og forebygge en af de oftest forkommende typer af uheld; at bilen kører af vejen. Derfor er bilerne udstyret med autostyring, hvilket hjælper med at holde bilen på vejen.

Volvo XC90 T8 - model year 2017

Udover dette, er der også kommet en opdateing til systemet med Large Animal  Detection, som kommer i Volvos 90-Serie.

Large Animal Detection 1

90-Serien

I 90-Serien kommer der en række tilføjelser til bilens computersystem. Dette inkludere bland andet Spotify og Park and Pay, som giver brugeren mulighed for hurtigt og bekvemt at kunne finde og betale for en parkeringsplads i storbyerne.

Volvo integrated Spotify app

60-Serien

60-Serien gennemgår også en stor opdatering. Volvos T5 benzinmotor, der yder 245 hestekræfter og 350 Nm torque bliver sat sammen med en automatgearkasse med otte gear, som bliver tilgængelig med all-wheel drive på alle bilerne i serien. Og for S60 Cross Country har man også mulighed for at fp D3 dieselmotoren.

Volvo V60 Cross Country

Hertil kommer der også nye farver på bilernes eksteriør. Farven Luminous Sand er tilgængelig på alle modellerne i 60-Serien, mens farverne Mussel Blue kommer på modellerne S60, V60 og V60 Cross Country, samt XC60. Farven Passion Red kommer til V60 Cross Country.

Volvo On Call

Volvo On Call smartphone-appen giver brugeren mulighed for at tilgå og styre forskellige funktioner i bilen, og denne har også fået en stor opgradering. Foruden den allerede eksisterende kompatabilitet med Apple Watch og Android Wear, er der nu også mulighed for at bruge Microsoft Band 2, hvilket giver mulighed for stemmestyrede fuktioner på Windows 10 baserede smartphones. Derudover er der nu mulighed for at synkronisere ens  kalender, så bilen automatisk ved hvor man skal hen på den pågælende dato, og hermed starter navigationen.

CleanZone teknologi

Volvos CleanZone teknologi sikrer, at den luft der kommer ind i bilen bliver filtreret, så der ikke er nogen udefrakommende og skadelige forureningsstoffer der kan påvirke bilens fører og passagerer, da dette er et stadigt større problem, i sværtforurenede storbyer. CleanZone teknologien er en del af Volvos arbejde i, at forbedre den generelle køreoplevelse, samt at forbedre denne for folk med allergier.

CleanZone Volvo V40

 

Fotos: Volvo